Шановні студенти та працівники КПІ! Картинна галерея КПІ імені Ігоря Сікорського оголошує початок прийому робіт на конкурс “Таланти – КПІ” 2024 в режимі онлайн.
Основна тема цього року – “З весною в серці до Перемоги”.
Весна – це час, коли природа святкує Перемогу над зимовою спустошеністю, а серця наповнюються вірою і новими силами аби подолати все лихе. Тож хай сила мистецтва допоможе нам всім на шляху до нашої спільної Перемоги.

Приймаються роботи за номінаціями: живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, вишивка, фотографія та комп’ютерна графіка.

Порядок дій буде наступним:

Всім бажаючим взяти участь у конкурсі потрібно сфотографувати свої роботи у відповідних номінаціях і надіслати нам в електронному вигляді на наш e-mail: gallery_kpi@ukr.net.

Відповідно й фотографії та роботи з комп’ютерної графіки відправляти в електронному вигляді.

Оптимальний формат – JPEG, бажано, щоб фото не перевищувало 5 МБ. І прохання надсилати роботи напряму на електронну пошту, не через файлообмінники. Якщо ваші роботи мають назви – також вкажіть їх, будь-ласка, безпосередньо в імені файлу.

В листі обов’язково вкажіть техніку роботи (номінацію), Ваше прізвище та ім’я, КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ та інформацію про себе (якщо Ви студент КПІ – вкажіть Ваш курс, факультет і групу, якщо працівник КПІ – Вашу посаду та підрозділ).

Також ОБОВ’ЯЗКОВО вкажіть Ваше ПРІЗВИЩЕ у темі листа з позначкою “Таланти КПІ”.

Прийом робіт триватиме до 20 квітня.

Відібрані роботи будуть розміщені на нашій сторінці у fb та Instagram. За всіма новинами щодо дат і термінів проведення конкурсу також слідкуйте на наших сторінках у мережах.

Переможців буде визначено шляхом відкритого голосування (тому з моменту розміщення робіт також спонукайте шанувальників Вашого мистецтва підтримувати Вас та активно ставити лайки роботам, які найбільше сподобались).

З будь-яких питань НАШІ КОНТАКТИ:

067 793 53 82 (Viber, Telegramm)
067 250 97 65 (Viber, Telegramm, WhatsApp)
Instagram: gallery_kpi
E-mail: gallery_kpi@ukr.net