1. Зміст програми з конкурсу творчих робіт (конкурс портфоліо) та усної співбесіди.

 

1.1. Форма проведення творчого конкурсу

 

Форма проведення – конкурс творчих робіт представлених у вигляді
фотографій, розмір яких повинен бути не менший ніж 100 мм по короткій стороні та роздільної здатності 300 dpi і вище (формат файлів .jpg, .png, .tiff), та усна співбесіда, що передбачає обговорення поданих робіт і чотири питання щодо володіння знаннями з дисциплін «Рисунок і перспектива» та «Композиція видання».

 

1.2. Правила проведення творчого конкурсу

Вступники надсилають до приймальної комісії портфоліо, яке має складатися не менш ніж з 10 робіт. Обов’язкові складники портфоліо:

  • Рисунок голови людини з плечовим поясом і кистями рук, в умовах природного освітлення. на папері формату А2 (600мм х 400 мм) Матеріал виконання рисунка: олівець. Виконаний малюнок голови з плечовим поясом і кистями рук повинен відповідати таким вимогам: точно передавати зовнішній вигляд, конструкцію, пластику, пропорції; бути оптимальним за розміром цілісним зображенням тривимірної форми, гармонійно закомпонованим на площині аркуша.
  • Ескіз ілюстрації та передача обраними технічними засобами змісту літературного твору (уривку).
  • Інші творчі роботи в техніці рисунку, живопису, графічних техніках – за вибором вступника.

 

1.3. Усна співбесіда

Усна співбесіда зі вступником проводиться в режимі Zoom-конференції. Усна співбесіда проводиться за результатами представлених робіт для оцінювання рівня підготовки вступника, володіння ним знаннями з з дисциплін «Рисунок і перспектива» та «Композиція видання».

Перелік теоретичних питань усної співбесіди з дисциплін «Рисунок і перспектива» та «Композиція видання» поданий у програмі комплексного фахового випробування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *