Нагадуємо абітурієнтам, які вступають”за сертифіками ЗНО” за спеціальністю 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, що завтра 10.08.2020 року відбудеться третій день сесії творчого випробування з “Рисунку” за адресою вул. Володимирська 7, 25 корпус! Нагадуємо, що на місця державного замовлення конкурс проводиться в три сесії: 03.08, 07.08, 10.08. Зі списками зареєстрованих по кожній сесії можна ознайомитися за посиланням https://pk.kpi.ua/grafik-023-20/
Добиратись до метро Золоті Ворота і від метро пішки 15 хвилин. Іти прямо до Софіївської площи, переходити через дорогу до Печерського районого суду м. Києва і рухатись прямо по лівій стороні від суду. Далі дивитись на карті, яка прикріплена нижче.
Нагадуємо, що о 9:00 починається реєстрація вступників, а о 10:00 починається сам іспит. Просимо не затримуватися на творчий іспит та розраховувати точно свій час.
З собою необхідно мати: паспорт або ID картку для отримання перепустки, захисну маску та рукавички та всі необхідні матеріали для малюнку. Заради Вашої безпеки на вході Вам будуть вимірювати температуру.
Також для визначення місця з якого Ви будуте малювати та номеру гіпсової голови буде проходити процедура жеребкування (витягування листочків з відповідними номерами).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *