023 ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО,

ДЕКОРАТИВНЕ МИСТЕЦТВО, РЕСТАВРАЦІЯ

В лавах студентів НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» можна пізнавати неймовірний та захопливий світ художньої творчості – вчитись малювати, опановувати таємниче мистецтво ілюстрування книги, веб-ресурса, мультимедійного видання або будь-якого інформаційного продукту, який ти можеш собі уявити.  Навчальний процес здійснюється згідно Освітньої програми “Образотворче мистецтво”. Ти будеш вивчати рисунок і перспективу, живопис, композицію видання, мистецтво шрифту й орнаменту, історію мистецтв та інші дисципліни художнього спрямування, а також суміжні видавничо-поліграфічні дисципліни. Студенти набувають майстерності художників-графіків, ілюстраторів, оформлювачів, шрифтовиків, дизайнерів друкованої продукції, художніх редакторів, видавничих працівників. #КПІСтіна уздовж вулиці Політехнічної – робота саме таких майстрів, студентів спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».

Програма творчого конкурсу зі спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація для вступу у 2022 році складається з двох частин: конкурс портфоліо та усної співбесіди. Реєстрація на творчий конкурс розпочинатиметься у черві, слідкуйте за новинами на нашому сайті та pk.kpi.ua

Цього року вступники, які планують здобувати ступінь бакалавра у КПІ ім. Ігоря Сікорського, мають обов’язково під час подання електронних заяв надати мотиваційний лист для вступу до університету. Що це таке? Мотиваційний лист – це викладена письмово у довільній формі інформація про твою зацікавленість у вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського та відповідні очікування, досягнення у навчанні та інших видах діяльності, власні сильні та слабкі сторони.

Електронний кабінет вступники зможуть зареєструвати з 1 липня, а подавати заяви – з 29 липня до 23 серпня. За державним замовленням (бюджет) можна подати до 5 заяв із зазначенням пріоритетності – від найвищого (1) до найнижчого (5) за твоїм вибором. За кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт) можна подати до 20 заяв. Всі заяви, подані для вступу на навчання за державним замовленням, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Рекомендацію для зарахуванн за державним замовленням буде надано 29 серпня, а до 2 вересня ти маєш подати оригінали документів особисто або з допомогою накладння на сканкопії твоїх документів кваліфікованого електронного підпису. З усіма ключовими датами вступної кампанії можна ознайомитись за посиланням – тримай руку на пульсі та не прогав важливе!

Ключові дати

Освітня програма

Програма творчого конкурсу

Вартість за один рік навчання українських студентів за кошти фізичних та юридичних осіб для здобуття ступеня бакалавра у 2021/2022 році

Як подати оригінали документів для вступу

Відбіркова комісія